Kompanija Logo je zadnje nedelje novembra bila domaćin predstavnicima kompanije HellermannTyton, iz Londona, gospodinu David Gagel, Sales & Marketing Director i gospodinu Alex Nau, EMEA Sales Account Manager, kao i gospodin Jernej Ahac, Area Sales Manager EAR.

Kako je jesen uvek pravo vreme za korisne susrete i razmene iskustava, prezentacije koje su održali predstavnici HellermannTyton za svog dugogodišnjeg partnera kompaniju Logo, odnosile su se na najnovija dostignuća iz proizvodnog portfolia.

U predstavljanju dva tipa menadžmenta – IR (Integrated Routing) i IT (Integrated Tubed) govorilo se u kom delu mreže se koji primenjuje i o prednostima svakog od njih. Iz portfolia je izdvojeno i predstavljanje PON mreže, distributivnih ormara, završnih optičkih kutija i utičnica. Novine u portfoliju HT su i 16 portna baza za FDN tip spojnice i univerzalni nosač za spojnice. Spliteri u spojnicama su u stalnom razvoju u kompaniji HT i nastale izmene su uvek zbog što boljeg prilagođavanja potrebama korisnika.

Logo-HellermannTyton-UFC

Između tih noviteta, interesantna je bila prezentacija CableLok sistema koji je novi način zaptivanja spojnica i koji značajno ubrzava čitav proces postavljanja kablova. (Demonstraciju ovog sistema pogledajte u video fajlu OVDE – CableLok.)

HellermannTyton je britanska kompanija, osnovana 1938. godine i jedna je od vodećih globalnih proizvođača koja nudi visoke performanse i inovativna rešenja za pričvršćivanje, povezivanje, usmeravanje, zaštitu i organizaciju kablova.

Sa oko 3.800 zaposlenih koji rade na razvoju inovacija proizvoda u upravljanju kablovima, HellermannTyton konstantno nudi vrhunske proizvode i usluge različitim industrijskim granama, koje često imaju veoma specifične potrebe.

HellermannTyton je prisutan sa 37 kompanija na svih pet kontinenata sa ponudom više od 60.000 proizvoda.

Oko 70 % svetskih Telekom kompanija (od ledene Aljaske po vrele Južno Afričke Republike) koriste upravo HellermannTyton proizvode, jer su oni visokog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti.

Više informacija o kompaniji HellermanTyton možete dobiti klikom na ovaj link: http://www.hellermanntyton.co.uk/site/

Leave a Reply