Sistemi tehničke zaštite

U domenu sistema tehničke zaštite kompanija Logo vam nudi inovativna integrisana rešenja koja će podići sigurnost vašeg objekta, kao i bezbednost ljudi u njemu na najviši nivo. Obzirom da je Logo sistem integratorska kompanija, nije nam cilj da „prodamo svoju opremu“, već da korisniku ponudimo zaokruženo rešenje po principu „ključ u ruke“, od idejnih do izvedenih projekata, instalacije, implementacije, puštanja u rad sistema, obuke korisnika, konsaltinga i održavanja. Poseban akcenat bismo stavili na sisteme IP video nadzora, gde kompanija Logo ima i najznačajnije reference u domenu sistema tehničke zaštite.

Specijalizovana rešenja

 • Banking

  Prevencija pronevere novca i lažnih transakcija

   

Rešenja

 • Dojava požara

  Sistem za rano otkrivanje i pravovremeno alarmiranje u slučaju požara

 • Evakuacioni sistemi

  Pretvorite svoje klasične sisteme javnog ozvučenja u napredne IP sisteme

Usluge

Niste sigurni koje su kritične tačke bezbednosti vašeg objekta? Koje su zakonske odredbe kojima se morate voditi pri instalaciji sistema tehničke zaštite? Na šta treba obratiti pažnju pri izboru opreme? Naš dokazani tim stručnjaka će vam pomoći da dobijete prave odgovore na ova pitanja, i pritom izgradite sistem otpornim na sabotažu i otkaze opreme. Za projektovanje sistema tehničke zaštite, zadužen je tim inženjera sa licencama inženjerske komore, i licencama za unapređenje sistema protivpožarne zaštite.

Tehnička služba kompanije Logo, sastavljena od sertifikovanih inženjera za instalaciju i puštanje u rad opreme renomiranih svetskih proizvođača, koje Logo ima u svojoj ponudi, za vas će izvršiti instalaciju i integraciju i najkompleksnijih sistema tehničke zaštite.

O održavanju sistema vodi brigu dežurna služba održavanja, koja je na usluzi svim korisnicima 24/7. Osim korektivnog održavanja, po pozivu, kompanija Logo sa svojim klijentima zaključuje i ugovore o redovnom održavanju, što korisnicima ostavlja mogućnost da više vremena posvete svakodnevnim poslovima, bez brige o ispravnosti svojih sistema tehničke zaštite.

Permanenta obuka i usavršavanje svih zaposlenih je prioritet rukovodstva kompanije Logo. Za razliku od konkurencije, svoje znanje ne zadržavamo za sebe, već svojim klijentima pružamo veliki broj obuka i prezentacija, što u našem trening centru, što kao gostujući predavači kako kod naših partnera, tako i na inženjerskim skupovima.

Kompanija Logo je prepoznata kao kompanija koja svojim klijentima pruža mogućnost kreiranja specifičnih rešenja za njihove potrebe. Ukoliko imate bezbednosni problem koji ne možete da rešite, obratite se kompaniji Logo, a tim inženjera u Solution sektoru, će sagledati vaše zahteve i predložiti vam odgovarajuće optimalno rešenje.