O kompaniji

Misija i Vizija – Preciznom analizom svakog zahteva našeg klijenta uz najbolju kombinaciju vrhunskih tehnologija i naše dugogodišnje prakse projektujemo i realizujemo integrisana rešenja po meri svakog korisnika.

Prihvatamo izazove koje nove tehnologije i tržište svakodnevno donosi, konstantno smo među liderima u informaciono komunikacionim tehnologijama u regionu i nudimo korisnicima najbolju kombinaciju vrhunskih tehnologija i naše dugogodišnje prakse u kreiranju integrisanih rešenja.

Od osnivanja kompanije LOGO, 1990. godine, u oblasti našeg poslovanja tehnologije su se menjale gotovo svakodnevno a tržište je donosilo nove izazove. Prihvatajući ih i ne plašeći se da se krećemo novim putevima, ponosni smo što se i nakon 28 godina nalazimo među liderima u informaciono komunikacionim tehnologijama u regionu.

Naša inovativna rešenja koriste se više od četvrt veka u IKT sistemima u sektorima telekomunikacija, energetike, pravosuđa, bankarstva, obrazovanja, zdravstva…

Najveće prednosti kompanije Logo su pouzdanost i efikasnost u poslovanju baziranom na rešenjima „ključ u ruke“. Kroz konsalting, projektovanje, izvođenje radova i održavanje, uz najmodernije tehnologije i maksimalnu posvećenost klijentu konstantno potvrđujemo našu izvrsnost u kreiranju integrisanih rešenja i lidersku poziciju u IKT industriji.

Najveću snagu naše komapnije čini tim izuzetnih pojedinaca koji trenutno broji više od 80 članova, a više od dve trećine su eksperti u svojim oblastima sa svim potrebnim licencama i sertifikatima.

Naš proizvodni pogon za asemblažu optičkih kablova u Borči predstavlja prvi poduhvat ove vrste u Srbiji. Proizvodnju fiberoptic komunikacionih prespojnih kablova Logo je započeo 2003. godine i to je i dalje naš primarni proizvodni program. Izrada FO kablova se odvija po tehnologiji Švajcarske firme HUBER+SUHNER. Nudimo OEM i ODM proizvodnju po zahtevu, a proizvodni program obuhvata: optičke patch i pigtail kablove, kao i prefabrikovane optičke kablove.

Logo kompanija poseduje Sertifikate za sisteme menadžmenta, kao i licence: za sisteme tehničke zaštite; za obavljanje poslova projektovanja i izvođenje posebnih sistema i mere zaštite od požara; za projektovanje i izvođenje radova koje izdaje Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Sve naše sertifikate i licence pogledajte OVDE