O kompaniji

Misija – Pružati kvalitetne usluge i proizvode, uz posvećenost klijentu.

Vizija – Čvrsta pozicija u naprednim tehnologijama, u samom vrhu IKT industrije, i potvrđena izvrsnost u kreiranju integrisanih rešenja za informacione sisteme najnovije generacije.

Kompanija Logo d.o.o. osnovana je 1990. godine. Tokom svoje istorije duge preko 25 godina, pažljivo smo osluškivali promene i u stopu pratili najnovije svetske trendove, često hrabro ulazeći u nova polja potpuno nepoznata srpskoj IKT industriji. Danas se naše delatnosti baziraju na „ključ u ruke“ rešenjima i inženjeringu, kao i na veoma uspešnoj proizvodnji fiber optic kablova.

Naš proizvodni pogon za asemblažu optičkih kablova u Borči predstavlja prvi poduhvat ove vrste u Srbiji. Proizvodnju fiberoptic komunikacionih prespojnih kablova Logo je započeo 2003. godine i to je i dalje naš primarni proizvodni program. Izrada FO kablova se odvija po tehnologiji Švajcarske firme HUBER+SUHNER. Nudimo OEM i ODM proizvodnju po zahtevu, a proizvodni program obuhvata: optičke patch kablove i pigtailove, kao i prefabrikovane optičke kablove.

Kvalitet je uvek za nas bio imperativ, te je Logo uveo sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO9001:2000, koje se redovno obnavlja. Posedujemo sistem menadžmenta zaštitom životne sredine usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO 14001:2015 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu usaglašen sa zahtevima standarda SRPS OHSAS 18001:2008. Godine 2017, Logo je obnovio i sertifikaciju za standard upravljanja bezbednošću informacija ISO 27001:2014.

Sertifikati