Kompanija Logo je dobitnik nagrade najuspešniji partner u 2018. godiniKompanija Logo je dobitnik nagrade najuspešniji partner u 2018. godini.   

Ova nagrada je rezultat izuzetnog zalaganja kompanije Logo i brojnih uspešno realizovanih projekata u prethodnoj godini.

Allied Telesis, globalni lider u oblasti mrežnih rešenja, i ove godine je organizovao godišnju EMEA partnersku konferenciju. Ovaj tradicionalni skup, koji okuplja partnere iz EMEA regije, ove godine je održan od 7. do 9. marta u Istanbulu.

Kroz brojne prezentacije predstavljena je strategija razvoja novih proizvoda i rešenja u skladu sa novim globalnim tržišnim trendovima (IoT, Pametni gradovi, Cloud rešenja,…). Kako bi bio zadovoljen koncept bežičnih mreža nove generacije, Allied Telesis je razvio novi hibridni bežični sistem Autonomous Wave Control – Channel Blanket (AWC-CB), koji omogućava optimalne bežične performanse uz napredne alate za upravljanje i automatizaciju mreže. Posebna pažnja je skrenuta i na mehanizme zaštite mreže, gde je izdvojeno Secure Enterprise SDN (SES) rešenje, koje smanjuje rizik od cyber napada, omogućavajući istovremeno smanjenje troškova upravljanja mrežom.

Konferencija je bila i idealna prilika za druženje sa partnerima iz različitih zemalja sveta, razmenu ideja i iskustava, kao i primera dobre prakse iz različitih oblasti.