Već 10. godinu zaredom Milestone Systems je imenovan za vodećeg VMS (Video Management Software) proizvođača u svetu.
Prema istraživanju tržišta koje je obavio provajder poslovne inteligencije “IHS Markit”, prihod kompanije Milestone Systems se u tom periodu, na ukupnom tržištu, utrostručio.
Rast prihoda kompanije je bio 21% u 2016. godini, dok je na ukupnom tržištu bio 8%. U prošloj 2017. godini, kompanija je imala globalni tržišni udeo od 10,2%, što je povećanje za 9,1% u odnosu na 2016. godinu.

“Naša open-platform zajednica i partnerski poslovni model upravo je razlog pozitivnog razvoja”, rekao je Lars Thinggaard, predsednik i izvršni direktor kompanije Milestone Systems.

Milestone Systems je proizvođač VMS rešenja zasnovanih na open platformi koja omogućavaju kompanijama da zaštite svoju imovinu i povećaju poslovnu efikasnost.
Kompanija ne samo da je zadržala poziciju broj jedan na globalnom nivou, već je takođe na prvom mestu i u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA), sa tržišnim udelom koji je porastao sa 14,8% na 17,1% u 2016. godini.

Lars Thinggaard, predsednik i izvršni direktor kompanije Milestone Systems, izjavio je: “Nastavićemo da ulažemo u našu partnersku zajednicu, fokusirajući se na nove tehnologije u kamerama, kontrolu pristupa i video analitiku. Verujemo u budućnost u kojoj će video zapis igrati još značajniju ulogu u razumevanju izvora podataka iz sve većeg broja uređaja koji povezuju ljude i imovinu”.

Kompanija Logo, kao vodeći sistem integrator i višegodišnji Milestone Gold Channel Partner, korisnicima u Srbiji i regionu pruža najkvalitetnije usluge sa iskusnim inženjerima koji poseduju sertifikate za integraciju najkompleksnijih Milestone VMS rešenja.