Beograd, Crowne Plaza, 10-11. April 2017.

Kompanija Logo je uvek spreman da podrži mlade ljude željne znanja i obrazovanja. Upravo zato je ove godine podržala Regionalne privredne susrete studenata Ekonomskih fakulteta. Ovaj projekat, drugu godinu za redom, organizuju Studenti Ekonomskog fakulteta iz Beograda, udruženi u organizaciju SEFA, osnovanu u januaru 2016.

“Cilj REPSUS-a je okupljanje studenata, iz cele zemlje, cenjenih predavača i panelista radi razmene njihovih znanja i iskustva, kao i razvoja novih ideja i pokretanja preduzetničkog duha.‘’Kreiraj svoju budućnost’’ slogan je REPSUS-a, za koji su se odlučili još prošle godine kada su prvi put realizovali ovaj projekat i plan je da u narednim godinama on postane obeležje po kome će studenti pamtiti konferenciju. Tokom dvanaestočasovnih predavanja, raspoređenih u dva dana, studentima je pružen širok spektar informacija koje će im pomoći u daljem radu i razvoju novih ideja, kao i smernice za realizaciju istih. U toku panel diskusija studenti su mogli da postavljaju razna pitanja, kao i da daju svoje sugestije panelistima. Ovakav transfer znanja od stručnjaka ka studentima će umnogome pomoći da generacije studenata dođu do neophodnog praktičnog znanja, koje im ne može biti pruženo na fakultetima,” napisali su u svom projektu organizatori ove konferencije.

Odziv predavača i posetilaca je bio na očekivanom nivou, a novo stečena znanja i kontakti, otvorili su studentima i nove mogućnosti.