Zene u privatnom sektoruOd samog početka svog poslovanja kompanija Logo podržava i inicira projekte koji su usmereni na rodnu ravnopravnost. Osim podrške „na papiru“, Logo takođe ima praksu koja reflektuje ovakav stav, te osim činjenice da zapošljavamo jednak broj žena i muškaraca, imamo i znatnu zastupljenost žena na rukovodećim pozicijama.

U maju smo opet odlučili da podržimo jedan ovakav projekat, posvećen podršci ženama u privatnom sektoru. Naime, 26.05.2015 potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić, kao i šest privatnih kompanija, među kojima je kompanija Logo, potpisali su Protokol o saradnji za sprovođenje Programa „Žene u privatnom sektoru“. Protokol, koji je u ime kompanije Logo potpisala direktorka Sanja Veljković, ima za cilj pomoć i podršku kompanijama koje planiraju da podstaknu veće učešće žena i doprinesu ravnopravnosti polova na radnom mestu.

Sledeći korak u ovom projektu od nacionalnog značaja je izrada plana mera kojim se unapređuje rodna ravopravnost u poslovnom okruženju.