ETF 70 godina - LOGO

Tradicionalno u decembru, jedan od najelitniji fakulteta Beogradskog Univerziteta, Elektrotehnički fakultet, obeležava svečanom akademijom svoj dan. Ove godine, 15. decembra, Fakultet je proslavio 70 godina od osnivanja, što je bio povod da se okupe stari i novi diplomci, dekani i profesori.

U proteklih sedam decenija na ETF-u je diplomiralo više od 22.000 elektroinženjera, magistriralo 2.000, doktoriralo 700, dok je master diplome steklo njih 2.000.

Takođe, na proslavi Dana ETF-a, kompanija LOGO već tradicionalno nagrađuje novčanom nagradom najboljeg studenta sa Odseka za telekomunikacije i informacione tehnologije.

Tako je i ove godine predstavnik kompanije Logo, Dragan Torlaković, uručio nagradu Nini Španović, čiji je prosek studija iznosio 9,52, dok je diplomski rad odbranila čistom 10-kom.

Logo je oduvek bila kompanija koja je podržavala znanje, obrazovanje i mlade pružajući im mogućnost prakse, kao i mogućnost zaposlenja u kompaniji koja je već oko 30 godina u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija.