Za Sajt 2b

17. Simpozijum CIGRE na temu “Upravljanje i telekomunikacije u elektroenergetskom sistemu” ove godine je održan u Vršcu od 16. do 19. oktobra.
Kao i svake godine, Logo je nastupio na Simpozijumu CIGRE kao sponsor.
Prvog dana Simpozijuma na svečanoj večeri kompaniji Logo je dodeljena Zahvalnica u znak priznanja za dopinos i pomoć u organizaciji CIGRE 2016.

Kompanija Logo je takođe imala jednosatnu prezentaciju na kojoj je učesnicima Simpozijuma predstavila najnovije aplikacije za nove tipove optičkih vlakana OPGW i ADSS u elektroprivredi.

“Naša integrisana rešenja u osnovi su zasnovana na ličnom pristupu svakom zahtevu, analizi kako ponuditi potpuno zaokruženu uslugu. Naša najveća prednost je što usko povezujemo proizvodnju, inženjering i održavanje u oblasti informaciono-komunikacionih i zelenih tehnologija. Dubinsku analizu potreba svakog korisnika, optimalan izbor opreme i pre svega poštovanje i portebe korisnika definišu način na koji implementiramo svoja rešenja”, rekao je u uvodnom izlaganju zamenik generalnog direktora gospodin Mihajlo Urban.

Predstavljajući kompletna Logo integrisana rešenja, Product manager za FOC gospođa Jelica Kunovac, je istakla kako kompanija Logo u svom poslovanju bira samo najbolje domaće i svetske kompanije za svoje partnere. U oblasti Fiber Optic Centra Logo ima dugogodišnju saradnju sa OFS i SFPOC kompanijama, koje su u sastavu Japanske Furukawa Electric Group. Takođe, u okviru svoje proizvodnje, Logo je za partnera odabrao svetski poznatu Švajcarsku kompaniju Huber+Suhner, dok u oblasti tehničko bezbednosnih sistema, u kompaniji Logo najzastupljeniji proizvodni program je kompanije Bosh.
Gospođa Kunovac je u nastavku prezentacija predstavila i najnovije aplikacije za nove tipove optičkih vlakana OPGW i ADSS i novine u optičkim komunikacijama u elektro-prenosnim sistemima.

KotPaket1 Broj učesnika, referata i autora su potvrda kontinuiranog, velikog interesa elektroprivrede, industrije, projektantskih i razvojnih organizacija za problematiku upravljanja i telekomunikacija u elektroenergetskom sistemu. Redovno prisustvo vodećih stručnjaka obezbedilo je zapaženi kvalitet i primenu rezultata simpozijuma u gotovo svim razvojnim i implementacionim projektima.

Ovaj interes proističe iz značaja i aktuelnosti problematike, ali i iz usmerenosti Simpozijuma na realna pitanja i problem organizacija elektroenergetskog sektora.

Leave a Reply