Logo na simpozijumu CIGRE 2014Kompanija Logo je kao veliki sponzor učestvovala na simpozijumu CIGRE 2014 u Kladovu, od 26.-29.10.2014. Hotel Đerdap je u toku ta tri dana ugostio više od 100 stručnjaka iz domena energetike, koji su diskutovali o temama vezanim za telekomunikacionu infrastrukturu i upravljanje u elektroenergetskim sistemima.

Predstavnik kompanije Logo, mr Mihajlo Urban, predočio je prisutnima najsavremenije trendove u optičkim prenosnim mrežama, govoreći im o poslednjim dostignućima vezanim za optička vlakna, konektore, projektovanje vodova i tehnologiju prenosa signala kroz elektroenergetsku mrežu. Predstavljajući karakteristike i prednosti OPGW i ADSS kablova, Urban je istakao da ovo nisu jedine komponente od kojih zavisi kvalitet mreže, navodeći da je važno da svi elementi u mreži budu visokog kvaliteta, u skladu sa najstrožijim standardima ove industrije.

Kompanija Logo je često sponzor ovakvih konferencija jasno stavljajući do znanja da je svesna da državni i privatni sektori moraju sarađivati u najboljem interesu kvalitetne nacionalne infrastrukture.