Logo na BIZIT konferenciji 2020.

Kompanija Logo, je po prvi put, učestvovala na BIZIT konferenciji koja je održana u prvoj nedelji novembra 2020. godine. Zbog pandemije uzrokovane korona virusom organizacija BIZIT-a je svojim učesnicima omogućila da konferenciju prate u dva formata. Uživo u Klubu poslanika, uz pridržavanje svih mera zdravstvene zaštite i online.

BIZIT je prepoznat među ostalim događajima kao najznačajnija poslovna ICT konferencija, koja okuplja veliki broj učesnika, predstavnike bitnih kompanija i na strani provajdera i na strani korisnika ICT rešenja i usluga. U glavnom programu konferencije učestvovalo je više od 50 predavača među kojima je bio i direktor prodaje i poslovnog razvoja kompanije Logo, gospodin Ivan Mladenović. Ivan je u drugom danu konferencije predstavio Logo prezentacijom sa temom Modern buildings: Smart, Safe & Integrated. Gde je u 15 minuta predstavio kompaniju Logo učesnicima konferencije, a nakon toga priču usmerio na pametne zgrade i sisteme koji se nalaze unutar nje. Zbog kratkog vremena izlaganja, prezentacija je usmerena na sisteme tehničke zašitete, kao jednog od rešenja koje Logo nudi.

Fokus BIZIT konferencije su softverska poslovna rešenja, upravljanje i zaštita podataka, digitalni alati u bankarskom sektoru, integracija digitalnih tehnologija i novine u telekomunikacijama, digitalizacija državne administracije i ljudski kapital. Glavni fokus konferencije bio je na istraživanju inovativnih rešenja za prevazilaženje tradicionalnih, ali i novih izazova sa kojima se svet suočio zbog krize izazvane korona virusom, u svim oblastima poslovanja.

Logo je konferenciju prepoznao kao idealnu priliku da se predstavi učesnicima koji dolaze iz ICT industrije a do sada nisu imali prilike da se susretnu sa Logovim rešenjima. Takođe razmena iskustava i primera dobre prakse iz različitih oblasti je samo još jedan od benefita koje je Logo dobio kao partner BIZIT konferencije.

 

Prvi dan konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=1YBA6RqkK7o&feature=youtu.be

Drugi dan konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=b8FQUosfQHM&feature=youtu.be

Fotografije: https://bizit.rs/bizit-2020-galerija/