LogoSpliceCom

Vrhunska rešenja IP telefonskih sistema
Udruženim snagama, kompanije Logo i SpliceCom od oktobra 2016. godine, kao partneri, nastupaju na domaćem i regionalnom tržištu sa ponudom vrhunskih rešenja IP telefonskih sistema.

Na press konferenciji, održanoj 12.10.2016. godine, u modernom prostoru ImpacHub-a, odabranoj grupi novinara iz poslovnih medija, predstavile su se obe kompanije.

Zamenik generalnog direktora, Mihajlo Urban, predstavio je kompaniju Logo kao lidera u oblasti integrisanih rešenja u informaciono komunikacionim tehnologijama. Logo je na srpskom tržištu prisutna već preko 26 godina i u potpunosti spremna da pruži sve potrebne usluge svojim korisnicima.

Rekao je, takođe, da su SpliceCom rešenja veoma vredan dodatak ponudi kompanije i da se nada da će zajedničkim snagama osvojiti ne samo domaće, već i tržište Regiona.

Posebno je istakao da su SpliceCom rešenja u potpunosti britanska i da kao takva poseduju EUR 1 sertifikat.

Kao i uvek, kompanija Logo bira samo najbolje partnere. SpliceCom je višestruko nagrađivan, kako za dizajn svojih proizvoda, tako i za razvoj i proizvodnju novih tehnologija u oblasti telekomunikacija. Prestižnu britansku nagradu Comms National Awards, kompanija je dobila u kategoriji Best Channel Telephony Solution za 2012 godinu. Takođe, 2014. godine je bila finalista čak u dve kategorije za prestižnu britansku nagradu Comms Business Awards 2104 za The SpliceCom 5500 Network Service Gateway i SpliceCom’s S8000 Soft PBX family”, rekao je gospodin Mihajlo Urban.

„Sa proizvodnim programom kompanije SpliceCom i ekspertizom kompanije Logo tržištu ćemo ponuditi pouzdanost u end-to-end poslovnim komunikacijama. Takođe, jedinstvena komunikacijska rešenja kroz Cloud i Hybrid aplikacije, firmama će pružiti veoma vidljivu korist bez obzira na granu industrije, na njihovu veličinu i geografsku rasprostranjenost“, istakao je gospodin Mihajlo Urban.

LogoSpliceCom - MartinBondPotpredsednik Međunarodne prodaje britanske kompanije SpliceCom, gospodin Martin Bond, održao je kraću prezentaciju o IP hardverskim i softverskim telefonskim sistemima. Istako je Maximiser iPBX Solution, kao glavnu osnovu integracije svih rešenja.

Naglasio je da SpliceCom ima preko 22 partnera širom sveta i da ima već nekoliko uspešnih implementacija u Srbiji, kao na primer u Ministarstvu pravde i EPSu.

U ponudi ovog brenda nalaze se savremeni modularni IP telefonski sistemi, telefoni i kontakt centar aplikacije.

Takođe je istakao da SpliceCom brine o našoj planeti. Makimiser OS rešenja pomažu kompanijama da smanje emisiju ugljen-dioksida tako što im omogućavaju dnevnu komunikacije i stalnu vezu, sa svima sa kojima je potrebno a bez potrebe za putovanjem. Svi SpliceCom proizvodi su u skladu sa direktivom za ograničenje upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi (RoHS) i propisima za odlaganje i reciklažu otpada električne i elektronske opreme (VEEE).

Uz vrhunski kvalitet opreme i usluga svaki kupac može da prilagodi kompletnu ponudu baš svojim potrebama i da time efikasnost i ušteda budu maksimalni.

Leave a Reply