Allied Telesis Product Manager Kick Off Meeting je ove godine održan od 20. do 22. aprila, na Zlatiboru. To je već tradicionalni skup koji svake godine organizuje lokalna Allied Telesis kancelarija iz Beograda.

Ovaj skup ima za cilj okupljanje Product managera iz cele balkanske regije kako bi razmenili iskustva iz raznih oblasti ATI tehnologija i proizvoda.

Prezentacija o novitetima u portfoliu Allied Telesis, održali su predstavnici Allied Telesis. Posebno se istakla prezentacija gospodina Yoshikazu Suzuki, Allied Telesis Global Product Manager, koji je predstavio „Product Roadmap“. Između ostalog kroz svoju prezentaciju predstavio je nove trendove razvoja Allied Telesis tehnologija u skladu sa globalnim tržišnim trendovima (IoT, Migracija na Cloud rešenja…), unapređenja na postojećim Allied Telesis harverskim i softverski rešenjima, kao i novitete u oblasti Wireless mreža, a najavio je i nove proizvode i tehnologije na kojima se trenutno radi i koji bi trebalo da se pojave na tržištu naredne godine.

Regionalni partneri su imali priliku da predstave svoje kompanije i projekte. Za Logo kompaniju prezentaciju je održala gospođica Milica Mandžukić, product manager za oblast komunikacionih sistema, kroz koju je predstavila Logo kompaniju, integrisana rešenja koja kompanija nudi na tržištu i način poslovanja sa osvrtom na partnerstvo sa Allied Telesis-om.
Takođe, predstavila je i nekoliko uspešno implementiranih rešenja realizovanih sa Allied Telesis opremom i posebno je istakla benefit za korisnike od konkretno implementiranih rešenja.

Svake godine Allied Telesis dodeljuje nagrade svojim najuspešnijim partnerima u regionu. Ove godine kompaniji Logo je dodeljeno priznanje „Solution partner of the year 2016“.

Ova nagrada je rezultat izuzetnog zalaganja kompanije Logo i uspešno realizovanih projekata u prethodnoj godini sa Allied Telesis opremom.

„Zadovoljni klijenti su cilj našeg poslovanja i, kao i uvek, Logo na svim svojim projektima radi samo sa pouzdanim partnerima i opremeom i proizvodima vrhunskog kvaliteta“, rekla je gospođica Milica Mandžukić, product manager za KOMS, pri preuzimanju ovog vrednog priznanja.

Logo „Solution partner of the year 2016“ nagrađen od Allied Telesis