Mrežna rešenja

Allied Telesis kompanija je jedan od globalnih lidera u razvoju najsavremenijih mrežnih rešenja za prenos glasa, podataka i video sadržaja. Logo kao dugogodišnji ASI (Acredited System Integrator) partner kompanije Allied Telesis isporučuje visoko kvalitetna, isplativa i napredna mrežna rešenja. Od januara 2014. Logo je postao i zvanični servisni partner kompanije Allied Telesis za teritoriju Republike Srbije i kao takvi jedini možemo da korisnicima pružimo napredne usluge i servise u svakom trenutku.

 

Layer 2 i Layer 3 Switching

Allied Telesis nudi brojna switching rešenja za izgradnju IT infrastrukture naprednih funkcionalnosti koja obezbeđuju visoku raspoloživost mreže, upravljivost, bezbednost podataka, prilagodljivost i visoke performanse.

Tehnologije za mreže visoke dostupnosti

napredna tehnološka rešenja i protokole za mreže visoke dostupnosti i pouzdanosti (Virtual Chassis Stacking, Ethernet Protection Switching Ring, Allied Telesis Management Framework).

Rešenja za Data Centre

fleksibilna i pouzdana rešenja za Data centre različitih veličina- switchevi velikog kapaciteta, redundantni linkovi, 10G i 40G linkovi za veze ka serverima i storage-ima.

Wireless rešenja

sistem za centralizovano upravljanje, kontrolu i monitoring svih uređaja u wireless mreži, AP Plug&Play instalacija, Zaštita i sigurnost mreže, Grafička vizuelizacija mreže, brzi roaming za mobilne korisnike

Mrežna rešenja za sisteme video nadzora

Veliki izbor PoE i PoE+ uređaja, zaštita od „Network Storm“-a, autentifikacija i visok stepen bezbednosti sadržaja na mreži, Maksimalna fleksibilnost mreže, Jednostavno upravljanje i konfiguracija.

Na linku ispod možete preuzeti uporedni prikaz uređaja u vidu PDF brošure koja vam može olakšati pronalaženje pravog uređaja u skladu sa PoE i PoE+ potrebama.

Brošura PDF