IP Telefonija

Savremeni komunikacioni sistem, pored osnovne funkcije telefonije, mora da podržava i druge komunikacione servise i aplikacije, kao i da omogući integraciju sa mobilnom mrežom.

Logo i CallCube mogu da ponude sisteme objedinjenih komunikacija na jedinstvenoj IP platformi. CallCube  je sveobuhvatno rešenje koje pruža fleksibilnost, skalabilnost, otvorene standarde, pouzdanost i mobilnost. Objedinjene komunikacije integrišu različite vidove komunikacija i servisnih aplikacija u cilju unapređenja poslovne komunikacije i optimizacije poslovnog procesa.

Takođe, Logo je već nekoliko godina akreditovani partner britanske kompanije Splicecom. Udruženim snagama, kompanije Logo i Splicecom  nastupaju na domaćem i regionalnom tržištu sa ponudom vrhunskih rešenja IP telefonskih sistema. Splicecom je višestruko nagrađivan, kako za dizajn svojih proizvoda, tako i za razvoj i proizvodnju novih tehnologija u oblasti telekomunikacija. Njihova rešenja su u potpunosti britanska i kao takva poseduju EUR 1 sertifikat.

Uz vrhunski kvalitet opreme i usluga svaki kupac može da prilagodi kompletnu ponudu baš svojim potrebama i da time efikasnost i ušteda budu maksimalni.

Rešenja