IP interfonski sistemi

Interfon uređaji za potrebe poslovnih korisnika moraju da ispune puno zahteva. Njihova osnovna funkcija je kontrola pristupa preduzeću ili kancelariji i povezivanje posetilaca sa ljudima unutar firme na način koji je prijatan za obe strane. Dizajn vašeg interfona šalje posetiocu poruku o vašoj kompaniji i  u idealnom slučaju, trebalo bi da odgovara vašem korporativnom identitetu.

Osim osnovne funkcije pristupa mora da ispuni i niz drugih zahteva – da bude otporan na loše vremenske uslove i druge spoljašnje uticaje, da bude potpuno funkcionalan u svim okolnostima i jednostavan za korišćenje. Takođe mora da pruži najviši mogući stepen sigurnosti na ulazu u vaš objekat.

 

 Integracija sa Interfonskim sisteom - IP interfonski sistemi

Bilo da vam je potreban audio ili video interfon, za poslovni ili rezidencijalni objekat, za spoljašnju ili unutrašnju instalaciju, mi imamo odgovarajuće rešenje za vas.

Kao sertifikovani partneri nudimo IP interfonska rešenja češkog proizvođača 2N Telekomunikace. 2N interfoni  serije 2N Helios IP bazirani su na SIP protokolu i imaju jasnu prednost – omogućavaju obostrani prenos glasa i videa, preusmeravanje poziva  i interoperabilnost sa drugim IP uređajima u mreži. Mogu se jednostavno i brzo instalirati i povezati na vašu postojeću IP mrežu ili IP-PBX centralu.

2N Helios IP uređaji su kompatibilni i sertifikovani od strane vodećih svetskih proizvođača IP telefonskih centrala i opreme: