Rešenja za bežičnu infrastrukturu i data centre

Rešenja za bežičnu infrastrukturu i data centreSledeći veliki uspeh FTTA roadshow-a organizovanog 2012. godine, naš dugogodišnji partner Huber+Suhner se i ove godine odlučio da ,,putujućim kamionom” obiđe svoje partnere iz 21 zemlje i predstavi, na što neposredniji i krajnje praktičan način nove proizvode i rešenja u domenu bežične infrastrukture i data centara. Imajući u vidu dugogodišnje iskustvo koje Logo ima u ovoj oblasti, ovom posetom imamo za cilj, da našim kupcima omogućimo da saznaju više o najnovijim proizvodima visokih performansi i upoznaju se direktno sa inovativnim rešenjima iz ovih oblasti.

Bežična infrastruktura

Inovacije iz oblasti bežične infrastrukture odnose se uglavnom na mreže mobilnih operatera i na novine iz oblasti FTTA proizvoda i rešenja za bazne stanice.

Bežična infastrukturaMasterline ULTIMATE prefabrikovani kablovski sistemi

Najnovije rešenje za instalaciju udaljenog radio stepena zasnovano je na ,,plug and play” sistemu, prefabrikovanim kablovima, integrisanoj vezi optike i napajanja i Q-ODC konekciji. Ovim rešenjem ostvaruju se velike uštede u troškovima instalacije, dok sistem podržava i do 12 RRH (Remote Radio Head).

DAS (Distributed Antenna System) unutar objekata

Imajući u vidu da se preko 70% mobilnog saobraćaja danas obavlja unutar objekata operateri su primorani da ulažu u najnovije DAS sisteme. U tom slučaju, Huber+Suhner antene, kablovi, konektori i ostale neophodne komponente su idealan izbor kada je potreban nizak PIM, LTE kompatibilnost i visoke elektronske performanse. Novi interfejs 4.3-10 je samo jedan od primera.

Data centri

Prateći stalno nove trendove, inovativna rešenja u okviru data centara su dizajnirana pre svega tako da optimizuju korišćenje prostora, ostvare veliku gustinu pakovanja i omoguće korisnicima brzu i jednostavnu instalaciju. Takođe, posebna pažnja je posvećena i kablovskom menadžmentu.

Data centri newsletterLC-XD konekcija

LC-XD uniboot je specijano dizajniran proizvod čijom upotrebom se povećava gustina pakovanja, ostvaruje bolja pristupačnost mestima terminacije i smanjuje broj kablova u data centrima. Upotrebom ovog konektora postižu se gustine i do 4032 vlakana u jednom optičkom razdelniku.

LISA Fiber tray

Lisa fiber tray je optički modul/kaseta koji čini osnovu svakog optičkog razdelnika velike gustine u okviru data centra. Dizajn modula se stalno unapređuje sa ciljem da ostvari što bolju funkcionalnost, veću gustinu, bolju pristupačnost i skalabilnost u sistemu. Posebna pažnja posvećena je modulima zasnovanim na MTP konekciji.

Putujuće vozilo biće u Beogradu 18. i 19. septembra. Ukoliko vas ove teme zanimaju, imate interesovanje da se na praktičan način i kroz kratku prezentaciju Huber+Suhner stručnjaka upoznate sa portfoliom iz ovih oblasti, molimo vas da nas kontaktirate putem mail adrese: foc@logo.rs