Kalendar neradnih dana:

Prvomajski praznici: 01.05. (ponedeljak) i 02.05. (utorak)

Kalendar događaja

Logo sa HUBER+SUHNER organizuje Roadshow

14-16.06.2017. Beograd, Srbija

Logo kompanija sa svojim partenrom HS organizuje Roadshow za sve svoje komintente na kome će fokus biti tema 5G. Da li ste i vi spremni za 5G?? Prijave će biti dostavljene svim našim partnerima na vreme. Broj mesta je ograničen.

Logo – Veliki Sponzor 33. Savetovanja – CIGRE 2017

05-08.06.2017. Zlatibor, Srbija

33. savetovanje ima za cilj da najnovija tehnička znanja i iskustva iz oblasti proizvodnje, distribucije i potrošnje električne enrgije predstavi stručnoj javnosti.  Pored obimne tematike koja je obuhvaćena radovima i diskusijama, posetioci će imati priliku i da posete Tehničku izložbu CIGRE Srbija EXPO 2017 – pronađite nas na štandu B4, u centru događanja i proverite šta to Logo može da vam ponudi u domenu energetike. Naša specijalizovana rešenja biće predstavljena kroz poslovne prezentacije u okviru Savetovanje koje se održava u hotela Palisad.

Logo na DATUM 2017 – Data centri i IT infrastruktura

24. 05. 2017. Beograd, „Crowne Plaza“

Večite i aktuelne infrastrukturne teme za ovaj skup, kao jedinstven skup ove vrste, DATUM će ponuditi odgovore na pitanja:

  • Kako da obezbedite kontinuitet poslovanja?
  • Kako da ostvarite energetsku efikasnost (green Datacentre)?
  • Kako da umanjite rizike na fizičkoj infrastrukturi?

Konferencija je, prevashodno, namenjena finansijskom sektoru, velikim državnim organizacijama, telekomunikacijama i Internet sektoru, srednjim i velikim preduzećima. Ovogodišnji DATUM okuplja generalne direktore, IT direktore (CIO), tehničke direktore, direktore finansija (CFO), ukratko svima koji odlučuju.

Logo će svojom ekpertizom doprineti odgovorima na ova pitanja.

Logo na Product Manager Kick skupa 2017

20. – 22. 04. 2017. Zlatibor

Product Manager Kick Off Meeting skup se održava svake godine u organizaciji lokalne Allied Telesis kancelarije. Ovaj skup ima za cilj okupljanje Product managera iz cele Balkan regije kako bi se družili i razmenili iskustva iz raznih oblasti ATI tehnologija i proizvoda.

Logo je ove godine osvojio priznanje „Solution partner of the year 2016“. Ova nagrada je rezultat izuzetnog zalaganja, uspešno realizovanih projekata i odličnih rezultata ostvarenih u prethodnoj godini.

Logo na SFPOC Conference 2017

7. 04. 2017. Varšava, Poljska

Konferencija SFPOC i evropskih partnera održava se u Vašravi u Poljskoj u organizaciji EnerVison. Logo je takođe jedan od učesnika na ovoj konferenciji.

Logo na FTTH Conference 2017

14-16.02.2017. Marsej, Francuska

Logo prisustvuje Međunarodnoj konferenciji na kojoj se predstavljaju nove strategije razvoja FTTH.

Logo na skupu Huawei Global Engineering Partner Convention 2017

16-17.02.2017. Shenzhen, Kina

Logo, kao partner Huawei kompanije, na međunarodnoj Huawei partnerskoj konvenciji u Shenzhen u Kini gde će se upoznati sa najnovijim dostignućima ove svetski poznate kompanije.